>>>> HOME <<<<

Jumaat, 3 Mei 2013

MUSTAHAK: Tolong sebar tektik kotar saat akhir PAKATAN
MUSTAHAK: Tolong sebar point ini kpd semua  untuk di highlight dlm masa 2 hari akhir ini untuk tangkis kenyataan Anwar kepada wartawan asing. sk DABM:

1) Anwar tahu PKR akan kalah &amp; sdg buat psikologi songsang (reverse psychology)

2) Anwar sudah mulakan kempen "semuanya salah BN". Anwar akan kata:

a) Kalau PKR kalah, ia adalah kerana BN menipu, BN main taktik kotor, bawa masuk pengundi hantu, pakat dgn SPR, pakat dgn polis, dakwat kekal menipu, senarai pengundi tak telus dllb) Kalau PKR menang, Anwar pula akan kata BN akan buat huru hara. Akan berlaku rusuhan dan tunjuk perasaan. KL akan curfew, barang2 akan dicatu dll

3) Kalau PKR menang, Anwar juga akan kata, susah PKR nak tunai janji dl manifesto. Kerana kononnya BN akan arah Petronas tarik balik subsidi petrol, BN akan sekat bekalan sayur, minyak masak, keperluan isirumah harian ke pasar. Barang barang akan mahal balik. BN akan sabotaj manifesto PKR wujudkan kelam kabut. (ini cuma alasan untuk PKR tak payah tunai janji dlm manifesto)

4) Macam macam lagi dongeng dan penipuan Anwar akan keluar sehari dua ini. Anwar juga akan serang peribadi DS Najib dan keluarga

5) Huru-hara bukan dicetus oleh BN tapi oleh grup Anwar. Masih ingatkah lagi Bersih, Reformasi, tunjuk perasaan di Masjid Negara, depan Istana Negara dll? Semuanya dirancang oleh Anwar.

6. Bendera kecil pelbagai warna adalah meetg points utk demonstrasi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...