>>>> HOME <<<<

Rabu, 1 Mei 2013

Video Keganasan Penyokong PAS ,DAP DAN PKR


Pada jam lebih kurang 3:00 pagi pada 1hb Mei 2013, sekumpulan penyokong-penyokong parti PAS, DAP dan PKR telah menyerang petugas-petugas di Bilik Gerakan BN Bandar Perda.

Mereka telah mengganggu tugasan petugas-petugas BN dan mengherdik dengan kata-kata kesat. Dua orang petugas di tempat yang sama turut diketuk di bahagian kepala dengan senjata. Walaubagaimanapun, kecederaan, mereka tidak parah kerana dilindungi topi keselamatan. Salah seorang dari petugas BN yang dipukul itu, telah disepak di bahagian kaki yang cedera.

Kurang beberapa minit kemudian, sekumpulan 300 orang penyokong tegar Pembangkang (2 buah lori 2 ton, lebih 100 buah motosikal dan lebih dari 5 buah kereta) berkumpul semula di tapak kejadian yang sama bersama senjata seperti paip besi, pisau dan parang.

Begitu taksub dan fanatik serta tertutupnya, hati penyokong-penyokong tegar….mencemar proses PilihanRaya Umum ke 13.

Amalan yang mendapat restu dan sokongan barisan kepimpinan F…ckhatan Rakyat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...