>>>> HOME <<<<

Selasa, 2 Julai 2013

Dr. Rani Kata Blackout505 Sama Dengan menyamai dengan ibadah haji

Apa nak jadi dengan pemimpin PAS sekarang ini yang sanggup menjadikan agama Islam sebagai bahan jenaka politik dalam Dewan Negeri Selangor sebentar tadi.

Sambil mengeluarkan fatwa baru dalam Sidang Dewan DUN Selangor sebentar tadi Dr. Rani Osman, ADUN Meru mengatakan kepada barisan ADUN yang ada di dalam dewan yang himpunan blackout505 anjuran pakatan haram pembangkang adalah menyamai dengan ibadah haji dan umrah umat Islam.

Dikatakan lagi yang himpunan blackout505 adalah dituntut dalam Islam kerana mahu memberi amaran kepada kerajaan persekutuan yang zalim dan menipu dalam pilihanraya sejak 50 tahun yang lalu.Sambil mengeluarkan fatwa baru tersebut, Rani juga mengagongkan pemimpin Syiah di Iran yang turut menganjurkan perhimpunan di negara tersebut.
SUMBER &gt;http://pendekarmelayu-pejuangbangsa.blogspot.com/2013/07/terkini-fatwa-baru-dr-rani-pemimpim-pas.html

1 ulasan:

  1. entahlah,apa nak jd dgn melayu ni.Inilah padah bila banyak cakap banyaklah salah.mcm pokok mabuk daun,buah tak ada.nasihat saya kalau tak pasti ,jgn cakap terutama dlm bab agama .padahnya bolih menyebabkan pepecahan ummah dn memechkan hati umat islam.nasihat saya pd yg sebangsa saya,jgn ingat mreka yg brserban lilit sepuluh tu alim.sifat luaran tak semestinyamelambangkan dalaman.Dah banyak sgt brlaku kes penipuan agama spt al arqam,al maunah,ajaran sesat ayh pin dn sebangsanya dgn nya,pengaruh fahaman syiah dsbnya.Tak kurang juga ulamak yg mengeluarkn fatwa ikut nafsu sendiri.Pon begitu sikap brhati2 org kita amatlah rendah sekali......

    BalasPadam

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...