>>>> HOME <<<<

Khamis, 25 April 2013

Anwar Ibrahim Arahkan Adam Adli Ketuai Rusuhan Pada 5 Mei Nanti.


Sejak manusia Dajal bernama Anwar Ibrahim ini muncul maka sejak itulah negara Malaysia huru hara. Lihat sahaja sejarah Anwar Ibrahim yang bermula dijalanan dan kini masih lagi melakukan pekara yang sama iaitu rusuhan Jalanan.

Hakikatnya apa yang Gomo perolehi dari sumber sahih bahawa Anwar Ibrahim akan menggerakkan para pengikutnya untuk merusuh pada hari pembuangan undi nanti. Maklumat sahih yang Gomo perolehi juga para pengikut Anwar Ibrahim yang diketuai oleh Adam Adli akan mencetuskan huru hara diserata tempat terutamanya Kuala Lumpur pada 5 Mei nanti.

Sedarlah rakyat Malaysia, sedarlah bahawa Anwar Ibrahim adalah pengkhianat kepada negara. Apa yang dilakukannya adalah demi kerakusan kuasa untuk duduk di kerusi Perdana Menteri Malaysia.Apakah rakyat Malaysia mahu manusia dajal bernama Anwar Ibrahim meliwat kita rakyat Malaysia?

Katakan Tidak kepada Anwar Ibrahim!!!
SUMBER > PAPA GOMO

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...