>>>> HOME <<<<

Ahad, 21 April 2013

@CheguBard Bergaduh Dengan Yusni Mat Piah Di Facebook........


Dah tak boleh diselindung lagi. Bukan MKP nak buat fitnah tapi ini adalah posting dari Wall mereka berdua. Korang boleh check sendiri. Chegu Bard disokong oleh Anwar dan Mansor akan tetapi Yusni Mat Piah disokong oleh Salleh Man. Macam mana depa nie Mansor dan Salleh Man bergaduh jugak ke? Itu sudah pasti kalau tidak mesti ada perfahaman diantara meraka berdua.

Kalau benda kecil macam nie tak ada penyelesaian macam mana nak membela rakyat. Benarlah selama ini mereka berdua hanyalah Macai pada Guan Eng. Didepan nampak manis bila ada Guan Eng akan tetapi kat belakang boleh Tikam sesama sendiri. Inilah
contoh yang perlu dinilai oleh Rakyat Pulau Pinang. Kalau depa dapat Putrajaya macam mana pulak kelak.

Benda macam nie tak pernah pun terjadi kat UMNO atau Komponen didalam BN yang mempunyai 13 Parti Politik yang berlindung dibawahnya.

MKP Ayat Sempoi : Renung-renungkanlah masa depan anak cucu kita kelak.
sumber > http://matkilaupenang.blogspot

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...