>>>> HOME <<<<

Ahad, 21 April 2013

counter politics anwar ibrahim


1.kita dpt melihat perjalanan politik dn identiti karektor politik amalan anwar ibrahim dgn jelas , majoriti percaturan politik anwar dipacu oleh konsep sensasi , kontroversi yg memeprlihatkan promi diri dn kepentingan peribadi dn kumpulan yg rapat dgnnya shj.

2.anwar ibrahin tidak kuat dn telah gagal mengawal tekanan politik keatas beliau , dn kebanyakan tekanan politik yg terjadi keatas beliau adalah drpd percaturan beliau sendiri.

3.anwar lemah dn tidak bijak dlm melalui dn menguruskan tekanan politik keatas beliau , anwar gagal sains politik - pengurusan tekanan , anwar tidak bijak stabilkan tekanan ke atas beliau.4.karektor ini amat merbahaya kpd pemimpin dn ahli politik yg bercita cita utk menjadi perdana menteri negara , kelemahan spt ini dn karektor politik spt ini akan membuat pemimpin spt anwar mempertaruhkan kepentingan negara.

5.jika pemimpin no 1 negara gagal dn tidak berupaya menstabilkan tekanan keatasnya maka sudah pasti dn sudah tentu , jika negara dlm tekanan politik dn ekonomi dunia , pemimpin spt ini hanya bergantung kpd jalan penyelesaian mudah dn cepat dn mengabaikan kepentingan jangka panjang.

dn perkara ini , amat merbahaya kpd negara
SUMBER > Tun Maharezza

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...