>>>> HOME <<<<

Jumaat, 26 April 2013

NIK AZIZ KANTOI AJAR RAKYAT MENIPU DI PUTRAJAYA.


Nik Aziz meminta rakyat lebih cerdik daripada Barisan Nasional (BN) agar tidak mudah dipermainkan oleh mereka.

Beliau berkata demikian pada program peluncur warkah amanat Yusuf Qardhawi di Lembah Pantai petang tadi.

Turut hadir program tersebut adalah calon Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar.

Tuan Guru Nik Aziz mengulangi rakyat boleh mengambil apa sahaja yang diberi BN tetapi pada pilihanraya perlu memilih calon dari Pakatan Rakyat."Kalau BN bagi duit, kain atau gula kita ambil tetapi apabila mengundi nanti pilih calon dari Pakatan Rakyat.

"Kita kena lebih cerdik dari BN baru mereka tidak boleh mempermainkan kita," kata beliau.

Beliau turut meminta agar rakyat memilih sebuah kerajaan yang berlandaskan Islam serta meletakkan kebajikan rakyat pada pilihan raya nanti.

Beliau yang dalam rangka lawatan ke kawasan Parlimen Putrajaya sempat hadir di Lembah Pantai bagi memenuhi harapan pengundi di situ.

Sementara itu, Nurul Izzah yang menghargai kesanggupan Tuan Guru Nik Aziz walaupun berada dalam keadaan uzur tetapi sanggup berjuang untuk memastikan sebuah kerajaan yang adil dapat dibina.

Katanya lagi, semangat perjuangan ini harus dicontohi dan rakyat perlu membuat pilihan agar PAS terus memerintah Kelantan dan memastikan Pakatan Rakyat dapat menerajui Putrajaya.
Sumber >SINI <

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...