>>>> HOME <<<<

Jumaat, 26 April 2013

Petanda awal Karpal Singh akan tersungkur di Arena Politik


Pengerusi DAP Kebangsaan, Karpal Singh jatuh tersungkur dari kerusi rodanya ketika ingin menyampaikan ceramah di hadapan penyokongnya di Taman Jajar, Jalan York di sini malam tadi.

Difahamkan, kejadian kira-kira jam 10 malam itu terjadi ketika beliau diangkat oleh beberapa pembantunya ke atas pentas sebelum terjatuh ke lantai pentas.

Bagaimanapun, salah seorang pembantunya segera mengangkatnya semula dan Karpal meneruskan ceramahnya di hadapan kira-kira 1,000 orang yang hadir.Anaknya, Jagdeep Singh Deo yang turut hadir pada ceramah berkenaan berkata, Karpal tidak mengalami sebarang kecederaan dan boleh meneruskan ceramahnya dengan baik.

“Tidak ada sebarang kecederaan dan bapa saya boleh duduk semula di kerusi rodanya dan terus berceramah kira-kira sejam.

“Tidak ada isu dalam kejadian yang berlaku dan kini beliau berada dalam keadaan stabil tanpa perlu ke klinik mahupun hospital,” katanya.

Karpal yang ditemui pada sidang medianya di sini hari ini menganggap kejadian itu perkara kecil.

“Saya OK sahaja, cuma ada benjol sedikit di dahi akibat kejadian itu.

“Itu hanya jatuh (kejadian) kecil sahaja tetapi yang akan jatuh besar adalah Barisan Nasional pada 5 Mei nanti,” katanya. > Sinar Harian
P/S itu adalah petanda awal Karpal Singh akan tersungkur di Arena Politik nya kehkehkeh...
SUMBER

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...