>>>> HOME <<<<

Isnin, 22 April 2013

CILI KASI TARUK! GUAN ENG TELAH MEMBUKTIKAN DIRI DIA SETANDING DENGAN HITLER!?


Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng adalah seorang diktator. Mahir hanya dalam bahasa cina, bahasa Inggeris dan Melayu beliau sungguh memalukan sebagai seorang pemimpin.

Isu DAP dengan RoS jelas tunjukkan betapa DAP gagal menyelesaikan isu penting, dan apabila RoS ambil tindakan yang mengikut peruntukan undang-undang, DAP putar belit cerita kononnya ia jadi mangsa pembunuhan politik.

Isu CEC DAP bukan masalah BN dan BN tiada sebab untuk campurtangan. Masalah ditimbulkan oleh ahli-ahli DAP sendiri dan RoS hanya bertindak sebab ada aduan dari ahli-ahli DAP.Semua calon-calon DAP di Melaka adalah pilihan LGE dan isteri sehinggakan ramai tak puas hati. Ramai calon DAP akhirnya bertanding atas tiket bebas.

DAP gemar melabel BN dan UMNO sebagai rasis. LKS dan LGE sebenarnya dua orang rasis terbesar dalam Malaysia.

Pentadbiran LGE di P Pinang bolehlah disimpulkan sama dengan Kim Jong Il di Korea Utara. Belum jadi Tuhan namun sudah berlagak macam Tuhan.

Tindakan LGE & isteri menyibuk di Melaka menimbulkan kemarahan ahli-ahli DAP. Mereka rasakan pendapat pimpinan DAP Melaka diketepikan oleh LGE & isteri beliau.

Sementara itu, Pengerusi DAP Karpal Singh memberikan tempoh 24 jam kepada calon-calon bebas DAP untuk meminta maaf, jelas menunjukkan sikap kuku besi pemimpin-pemimpin DAP.
Sumber > parpukari.blogspot

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sebarang komen yang tersiar adalah menjadi tanggungjawab penghantar. Pemilik blog tidak bertanggungjawab terhadapnya. Sekiranya ada sebarang komen dihantar dan tersiar yang bertentangan dengan undang-undang negara , pemilik blog ini akan memberi kerjasama penuh kepada pihak berkuasa yang berkenaan untuk tujuan siasatan dan tindakan.

HARAP MAKLUM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...